Νέα προϊόντα διακόσμησης

Νέα προϊόντα διακόσμησης

Νέα προϊόντα διακόσμησης Νέα προϊόντα διακόσμησης με ρομαντική  διάθεση σε παστέλ και nude αποχρώσεις που σηματοδοτούν τον ερχομό της άνοιξης. Λουλούδια , λουλούδια και πάλι λουλούδια …..λουλούδια art  σε ζεστά απαλά χρώματα και περίεργα σχέδια για επιδαπέδια και κανονικά βάζα.  Φέτος η μόδα έχει αποχρώσεις μπλε…μπλέ λοιπόν σε όλες τις αποχρώσεις .» Οι 50 αποχρώσεις […]

Καθρέπτης με διακοσμητική μεταλλική κορνίζα χειροποίητη

Καθρέφτης

Τα μυστικά του καθρέφτη

Ένας καθρέφτης μπορεί να κάνει ένα δωμάτιο πιο φωτεινό δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλο. Δείτε πώς να κρεμάσετε έναν καθρέφτη και ποια είναι τα καλύτερα σημεία μέσα στο σπίτι για να τον βάλετε.

αντικολλητικά σκεύη risolli

Αντικολλητικά σκεύη Dr. Green Risolli

Τα αντικολλητικά σκεύη Dr. Green ® της Risolli, χάρη στην τεχνολογία πράσινη πέτρα, αντιστέκονται το διπλάσιο στην φθορά και τα γρατζουνίσματα σε σύγκριση με τις συνήθεις αντικολλητικές επιστρώσεις.

λουκουμαδιέρα

Gadgets κουζίνας που σας λύνουν τα χέρια

Gadgets κουζίνας Ωραίο το μαγείρεμα, αλλά ακόμα πιο ωραίο είναι να το κάνεις γρήγορα και διασκεδαστικά με τα Gadgets κουζίνας! Υπάρχουν λοιπόν πανέξυπνα gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας κάνουν να φαντάζετε σαν επαγγελματίες του είδους στον περίγυρό σας.  Περνάτε που περνάτε τόσες ώρες στην κουζίνα προετοιμάζοντας γεύματα για τους αγαπημέτα […]

Κορινθίου RISOL

RISOLI Κορινθίου

….και για να τελειώσουμε την εβδομάδα μας με στυλ και την Μαρία Κορινθίου να διαφημίζει τα τηγάνια….της RISOLI . Για την Κορινθίου δεν ξέρω αλλά τα τηγάνια είναι καταπληκτικά !!!